Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

PREZENTARE

Acest site este operat de SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL. Tot site-ul, termenii "noi", "noi" si " nostru " se refera la SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL. SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL ofera acest site, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile de pe acest site, pentru a va crea o experienta de utilizator cat mai placuta si a va facilita procesul de cumparare online de produse, conditionate de acceptarea tuturor termenilor, conditiilor, politicilor si notificarilor mentionate aici.

Prin vizitarea site-ul nostru si / sau cumpararea de produse de la noi, sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii ("Termeni si Conditii", "Termeni"), inclusiv acesti termeni si conditii si politici suplimentare referire in acest document și / sau disponibile prin hyperlink . Aceste Conditii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului , inclusiv , fără a se limita la utilizatori care sunt browsere , furnizori , clienti , comercianti , și / sau de colaboratori de conținut .

Va rugam sa cititi aceste Conditii de utilizare cu atentie inainte de accesarea sau utilizarea site-ul nostru . Accesând sau folosind orice parte a site-ului , sunteti de acord să fie legat de acești Termeni de Serviciu . Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract , atunci nu puteți accesa site-ul sau de a folosi orice servicii . Dacă aceste Conditii de utilizare sunt considerate o ofertă , acceptare este limitat în mod expres la aceste Conditii de utilizare .

Orice noi caracteristici sau instrumente care sunt adăugate la magazin curent va fi , de asemenea, supuse Termenii de serviciu . Puteți examina cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului , în orice moment de pe această pagină . Ne rezervăm dreptul de a actualiza , modifica sau înlocui orice parte a acestor Conditii de utilizare prin publicarea unor actualizări și / sau modificări la site-ul nostru . Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări . Continuarea utilizării sau acces la site-ul după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor schimbări .

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc Ele ne oferă cu platforma de e -commerce online, care ne permite să-și vândă produsele și serviciile noastre pentru tine .

SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN ONLINE

Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare , vă declarați că sunteți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință , sau că sunteți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne- au dat consimțământul dumneavoastră de a permite oricare dintre persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră minore pentru a utiliza acest site .
Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat și nici nu vă poate , în utilizarea Serviciului , încalcă legile din jurisdicția dumneavoastră ( inclusiv , dar fără a se limita la legile dreptului de autor ) .
Tu nu trebuie să transmită orice viermi sau virusi sau orice cod de natura distructiva .
O încălcare sau de încălcare a oricărei Condițiilor va duce la o încetare imediată a dvs. Servicii .

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul pentru oricine pentru orice motiv , în orice moment .
Ați înțeles că dvs. de conținut ( nu , inclusiv informații despre carduri de credit ) , pot fi transferate necriptate și implică ( a) transmiterea prin diferite rețele , și ( b ), modificările să se conformeze și să se adapteze la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitive de conectare . Informații card de credit este întotdeauna criptate în timpul transfer peste rețele .
Sunteți de acord să nu reproduce , duplica , copia , vinde , revinde sau exploata orice parte a Serviciului , folosirea Serviciului , sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care se furnizează serviciul , fără acordul expres scris de către noi .
Titlurile folosite în acest contract sunt incluse numai pentru comoditate și nu va limita sau altfel afecta acești termeni .

SECȚIUNEA 3 - exactitatea, integralitatea și actualitatea DE INFORMAȚII

Noi nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte , complete sau actuale . Materialul de pe acest site este oferit doar informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura baza pentru luarea deciziilor fără consultarea surselor de informare primare , mai precise , mai complet sau mai mult timp . Orice încredere în materialul de pe acest site se face pe propriul risc .
Acest site poate conține anumite informații istorice . Informații istorice , în mod necesar , nu este curent și este prevăzută pentru numai referință . Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment , dar nu avem nici o obligatie de a actualiza orice informație pe site-ul nostru . Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificări la site-ul nostru .

SECȚIUNEA 4 - modificări ale serviciilor și al prețurilor

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă .
Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul ( sau orice parte sau conținutul acestuia) , fără notificare , în orice moment .
Noi nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terță parte pentru orice modificare , schimbare de preț , suspendare sau intrerupere a Serviciului .

SECTIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII ( dacă este cazul )

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online, prin intermediul site-ului . Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse de a reveni sau de schimb numai în conformitate cu Politica de returnare .
Noi am făcut toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile de produsele noastre, care apar de la magazin . Nu putem garanta că ecranul monitorului computerului de orice culoare vor fi corecte .
Ne rezervam dreptul , dar nu sunt obligati , pentru a limita vânzările de produsele sau serviciile noastre la orice persoană , regiune geografica sau jurisdictie . S-ar putea exercita acest drept de la caz la caz . Ne rezervam dreptul de a limita cantitățile de orice produse sau servicii pe care le oferim . Toate descrierile de produse sau de stabilire a prețurilor de produs pot fi modificate în orice moment fără preaviz , la discreția noastră . Ne rezervam dreptul de a întrerupe orice produs , în orice moment . Orice oferta pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este oprita acolo unde este interzisa .
Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va satisface așteptările dumneavoastră , sau că eventualele erori din cadrul Serviciului vor fi corectate .

SECȚIUNEA 6 - precizia de facturare și de informații de cont

Ne rezervam dreptul de a refuza orice ordine loc cu noi . S-ar putea , la discretia noastra , limita sau anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda . Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau în același cont de client , același card de credit , și / sau ordinele care utilizează aceeași facturare și / sau adresa de livrare . În cazul în care ne-am face o schimbare sau anula un ordin , am putea încerca să vă notifice prin contactarea de e-mail și / sau numărul de adresa de facturare / telefon furnizat în momentul în care ordinul a fost făcut . Ne rezervam dreptul de a limita sau interzice comenzi care , în opinia noastră unic , par a fi introduse de către dealeri , distribuitori sau distribuitori .

Sunteți de acord să ofere cumpărare actuale , complete și exacte și informațiile de cont pentru toate achizițiile efectuate de la magazinul nostru . Sunteți de acord să actualizeze prompt contul dvs. și alte informații , inclusiv adresa de e-mail și numere de card de credit și datele de expirare , astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dvs. și vă va contacta după cum este necesar .

Pentru mai multe detalii , vă rugăm să citiți Politica de Returnare .

SECȚIUNEA 7 - UNELTE OPȚIONALE

Noi vă poate oferi acces la instrumente de la terți pe care noi nici nu monitorizează și nu au nici un control , nici de intrare .
Recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că oferim acces la astfel de instrumente " așa cum este " si " asa cum sunt disponibile ", fără garanții , reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare . Vom avea nici o răspundere care rezultă din sau în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a opționale instrumente terțe .
Orice utilizare de catre dumneavoastra a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și de discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizați cu și aprobarea de condițiile în care instrumentele sunt furnizate de furnizorul terț relevant ( e ) .
S-ar putea , de asemenea , în viitor , oferă servicii și / sau caracteristici noi prin intermediul site-ului ( inclusiv , lansarea de noi instrumente și resurse ) . Astfel de caracteristici și / sau servicii noi, va fi , de asemenea, supuse acestor Conditii de utilizare .

LINK-URI TERȚILOR - SECȚIUNEA 8

Anumite conținut , produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terțe părți .
Link-uri de la terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri terțe părți care nu sunt afiliate cu noi . Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului sau acuratetea si nu garanteaza si nu vor avea nici o răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri terțe părți , sau pentru orice alte materiale , produse sau servicii ale unor terțe părți .
Noi nu sunt responsabili pentru orice prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau folosirea de bunuri, servicii , resurse , conținut , sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri terțe părți . Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile de a treia partidului și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție . Plângeri , cereri , preocupări, sau întrebări cu privire la produse terțe ar trebui să fie îndreptate către terțe părți .

SECȚIUNEA 9 - comentariile utilizatorilor , feedback-ul și alte documente

În cazul în care , la cererea noastră , vă trimite anumite observații specifice ( de exemplu intrări concurs ), sau fără o cerere de ne trimiteți idei creative , sugestii , propuneri , planuri , sau alte materiale , fie on-line , prin e-mail , prin poștă , sau altfel ( colectiv , " comentarii ") , sunteți de acord că putem , în orice moment , fără restricții , edita , copia , publica , distribui , traduce și altfel folosi în orice mediu orice comentarii pe care le înainte de a ne . Suntem și se află sub nici o obligație ( 1 ), pentru a menține orice comentarii în încredere , ( 2 ) să plătească o despăgubire pentru orice comentarii , sau ( 3 ), pentru a răspunde la orice comentarii .
Putem , dar nu au nici o obligație de a , monitor , edita sau elimina conținut pe care le determina la discretia noastra sunt ilegale , ofensator , amenintator , calomnioase, defăimătoare , pornografice , obscene sau sau încalcă proprietatea intelectuală orice parte sau aceste Conditii de utilizare .
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu va încălca nici un drept al oricărei terțe părți , inclusiv drepturile de autor , marca inregistrata , de confidențialitate , de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate . , Sunteți de acord că comentariile dvs. nu va contine material defaimatoare sau de alta natura, ilegale , abuzive sau obscene , sau conține orice virus sau alte tipuri de malware , care ar putea afecta în nici un fel funcționarea Serviciului sau orice site web legate . Nu puteti folosi o adresa de e -mail false , pretinde a fi altcineva decât tine , sau altfel de noi sau terțe părți - induce în eroare cu privire la originea oricăror comentarii . Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le face și acuratețea lor . Nu ne asumam responsabilitatea și să își asume nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de dumneavoastra sau orice terță parte .

SECȚIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Prezentarea dvs. de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este reglementată de politica noastră de confidențialitate . Pentru a vizualiza politica noastră de confidențialitate .

SECȚIUNEA 11 - erori, inexactități sau OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului , care conține erori tipografice , inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor , de stabilire a prețurilor , promotii , oferte , taxele de transport produs , ori de tranzit și de disponibilitate . Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori , inadvertențe sau omisiuni , și de a schimba sau actualiza informațiile sau anula comenzi în cazul în care orice informație din cadrul Serviciului sau pe orice site-ul legat este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă ( inclusiv după ce ați transmis comanda ) .
Noi nu iau nici o obligatie de a actualiza , modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau de pe orice site legat , inclusiv, fara limitare , informații legate de preț , cu exceptia celor prevazute de lege . Nici o actualizare specificată sau dată aplicat în cadrul Serviciului sau de pe orice site legat de reîmprospătare , ar trebui să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile în cadrul Serviciului sau de pe orice site-ul legat a fost modificat sau actualizat.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții ca stabilite în Termenii de serviciu , vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia : (a ) pentru orice scopuri ilegale , ( b ) de a solicita alții pentru a efectua sau de a participa la orice acte ilegale ; ( c ) pentru a încălca orice , reglementările internaționale , federale sau provinciale de stat , reguli , legi sau ordonanțe locale; ( d ) pentru a incalca sau încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora , ( e ) pentru a hartui , abuz , insultă , rău , defăima , calomnia , discredita , intimida , sau discriminare bazată pe sex , orientare sexuală , religie , etnie , rasă , vârstă , origine națională , sau de invaliditate , ( f) să prezinte informații false sau înșelătoare , ( g) pentru a încărca sau transmite virusi sau orice alt tip de cod malitios care va fi sau poate fi folosit în orice fel care va afecta funcționalitatea sau functionarea Serviciului sau a oricarui site legat , alte site-uri , sau de pe internet; ( h) de a colecta sau de a urmări personal informații altora ; ( i ) la spam-ul , phishing , Pharm , pretext , spider , crawl , sau racla , ( j) pentru orice scop obscen sau imoral , sau ( k) de a interfera cu sau eluda elementele de securitate ale Serviciului sau a oricărei ul, site alte site-uri , sau pe Internet . Ne rezervam dreptul de a rezilia utilizarea de către dvs. a Serviciului sau orice site-ul legat de încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise .

SECȚIUNEA 13 - LIMITAREA GARANȚIILOR ; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Noi nu garantam , reprezintă sau garantați că utilizarea de către dvs. a serviciului nostru va fi neîntreruptă , la timp, sigure sau fara erori .
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere .
Sunteți de acord că, din timp în timp, am putea elimina serviciul pentru perioade nedefinite de timp sau de a anula serviciul în orice moment , fără notificare pentru tine .
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de , sau incapacitatea de a utiliza , serviciul este pe riscul dumneavoastra . Serviciul si toate produsele și serviciile livrate la tine prin intermediul serviciului sunt ( cu excepția celor menționate în mod expres de către noi ), cu condiția " ca atare" și "ca disponibil " pentru utilizarea de către dvs. , fără nici o reprezentare , garanții sau condiții de orice fel , fie expres sau implicite , inclusiv toate garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate , calitate comercială , sala de fitness pentru un anumit scop , durabilitate , titlu , și non- încălcare .
În nici un caz SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL , directorii, funcționarii , angajații , afiliații , agenții , contractorii , stagiari , furnizorii , furnizorii noștri de servicii sau licențiatorii va fi raspunzator pentru orice prejudiciu , pierdere , revendicare , sau orice punitive directe , indirecte , accidentale , , daune speciale , sau de consecință de orice fel , inclusiv , fără limitare pierderi de profit , venituri pierdute , economiile pierdute , pierderi de date , costurile de înlocuire , sau orice daune similare , fie bazate în contract, prejudiciu ( incluzând neglijența ) , răspundere strictă sau altfel , care decurg din utilizarea de orice a serviciului sau de orice produse procurate utilizarea serviciului , sau pentru orice altă revendicare legată în orice fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau orice produs , inclusiv , dar fără a se limita la , orice erori sau omisiuni în orice conținut , sau orice pierdere sau prejudiciu de orice fel suportate ca urmare a folosirii serviciului sau orice conținut ( sau produsul ) postat , transmis , sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului , chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor . Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale , în astfel de state sau jurisdicții , răspunderea noastră va fi limitată la limita maximă permisă de lege .

SECȚIUNEA 14 - DESPAGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți , apărați și SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL și mamă nostru , sucursalele, filialele , partenerii , directorii, agenții , contractorii , licentiatorii , furnizori de servicii , subcontractori , furnizori , stagiari si angajati , inofensiv de la orice cerere sau cerere , incluzand taxele pentru avocati , facute de orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea de către dvs. a acestor Termeni si Conditii sau documentele pe care le încorporează de referință , sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți .

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este determinată să fie ilegală , nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi , totuși, executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă , iar porțiunea inaplicabilă se consideră a fi separate de acești termeni de serviciu , astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților efectuate înainte de data încetării va supraviețui încetarea prezentului acord pentru toate scopurile .
Aceste Conditii de utilizare sunt in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau de noi. Puteți rezilia aceste Condiții de furnizare a serviciilor în orice moment, de ne anunță că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre , sau atunci când încetează utilizarea site-ului nostru .
Dacă în judecata noastră unic in care nu , sau bănuim că ați reușit , pentru a se conforma cu orice termen sau prevedere a acestor Termeni si Conditii , putem , de asemenea, poate denunța prezentul acord în orice moment, fără notificare și va rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate în sus la și inclusiv data de reziliere , și / sau în consecință, poate refuza accesul la serviciile noastre ( sau orice parte a acestuia ) .

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Eșecul de a ne exercita sau executa orice drept sau prevedere a acestor Termeni si Conditii nu va constitui o renunțare la astfel de drepturi sau prevederi .
Aceste Conditii de utilizare , precum și orice politici sau norme de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între voi și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului , inlocuind orice acorduri anterioare sau actuale , de comunicare și propuneri , fie pe cale orală sau scrisă, dintre dumneavoastră și noi ( inclusiv , dar fără a se limita la , orice versiuni anterioare ale Termenii de serviciu ) .
Orice ambiguități în interpretarea acestor Conditii de utilizare nu se interpretează împotriva partidului de redactare .

SECȚIUNEA 18 - LEGEA

Aceste Conditii de utilizare , precum și orice acorduri separate prin care putem oferi servicii vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legile din Str. Fluierului, nr. 21B, Parter, Ap.1, Sector 2, Bucuresti, 021432, ROMANIA, CUI : RO31905980 , NRC : J40/7971/21.06.2013 Bucuresti RO 021432 .

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI LA TERMENI DE SERVICIU

Puteți examina cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului , în orice moment , la această pagină .
Ne rezervăm dreptul , la discreția noastră , de a actualiza , modifica sau înlocui orice parte a acestor Conditii de utilizare prin publicarea unor actualizări și modificări la site-ul nostru . Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări . Continuarea utilizării sau acces la site-ul nostru sau a serviciului ca urmare postarea de orice modificări ale acestor Conditii de utilizare constituie o acceptare a acestor modificări .

SECTIUNEA 20 - DATE DE CONTACT

Întrebări despre Termenii de serviciu ar trebui să fie trimis la noi la contact@remedii-online.ro.