Politica de retur

POLITICA DE RETUR - SCHIMB

Politica noastra de retur implica o perioada de gratie de 10 zile lucratoare in care produsele pot fi returnate sau schimbate. Daca au trecut 10 zile de la achizitie, din pacate, nu va putem oferi o restituire sau sa va schimbam produsele comandate.

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe, inclusiv cele de returnare a marfii.

Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul dvs. trebuie sa fie nefolosit si in aceeasi stare in care l-ati primit, in ambalajul original, sigilat, sa aibe etichetele atasate si toate documentele care l-au insotit, inclusiv factura fiscala.

 

MAI MULTE TIPURI DE BUNURI SUNT SCUTITE DE A FI RETURNATE

Marfurile perisabile, cum ar fi produse alimentare, flori, ziare sau reviste nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptam retur pentru produse care sunt produse intime sau sanitare, materiale periculoase, lichide sau gaze inflamabile .

Alte elemente non-returnabile:

- Carduri cadou

- Produse software descarcate deja de pe site

- Unele elemente de sanatate si de ingrijire personala

Pentru a completa procedura de retur, avem nevoie de confirmarea de primire si de dovada de cumparare. Va rugam sa nu trimiteti achizitia inapoi la producator.

 

RESTITURE (DACA ESTE CAZUL)

Produsul este returnat pe cheltuiala clientului. Imediat dupa ce produsul returnat este primit de catre noi si verificat, va vom trimite un email pentru a va anunta ca am primit produsul returnat de dumneavoastra. De asemenea, va vom instiinta daca returul a fost aprobat sau respins.

Daca este aprobat, atunci returul dumneavoastra va fi prelucrat si plata efectuata pentru produsul respectiv va fi anulata, banii fiind returnati automat catre dumneavoastra in urmatoarele conditii:

1. In cazul in care plata s-a facut prin ramburs la curier, returnarea banilor se va face prin curier in termen de 30 zile de la receptionarea returului. Mentionam ca suma returnata este cea platita de client la comandarea produselor, minus taxa pentru curierat (in cazul in care aceasta a fost platita de cumparator) si taxa ramburs.

2. Pentru plata prin transfer bancar, banii vor fi returnati prin transfer bancar in termen de 30 zile de la receptionarea returului. Mentionam ca suma returnata este cea platita de client la comandarea produselor, minus taxa pentru curierat (in cazul in care aceasta a fost platita de cumparator) si taxele percepute de banca pentru transferul bancar.

3. Pentru plata realizata cu cardul bancar, banii vor fi returnati fie prin anularea tranzactiei direct la procesatorul de plati, fie prin transfer bancar in termen de 30 zile de la receptionarea returului. Mentionam ca suma returnata este cea platita de client la comandarea produselor, minus taxa pentru curierat (in cazul in care aceasta a fost platita de cumparator) si taxele percepute de banca pentru transferul bancar.

 

RAMBURSURI INTARZIATE SAU LIPSA (DACA ESTE CAZUL)

Daca nu ati primit o rambursare inca, reverificati mai intai contul bancar. Apoi contactati compania cardului de credit, deoarece procesarea platii poate dura ceva timp inainte de rambursarea efectiva. Urmatorul pas este sa contactati banca. Exista de multe ori un timp de procesare, inainte de restituirea efectiva.

Daca ati urmat pasii de mai sus si inca nu ati primit rambursul, va rugam sa ne contactati la adresa: contact@remedii-online.ro.

 

PRODUSE AFLATE LA PROMOTII (DACA ESTE CAZUL)

Produsele cumparate la promotii, beneficiaza de rambursarea la acelasi pret si nu la pretul intreg.

 

INLOCUIREA PRODUSELOR (DACA ESTE CAZUL)

Inlocuim numai produsele care sunt deteriorate sau defecte din fabrica, cu acelasi produs.

Daca doriti sa solicitati schimbarea unui produs deteriorat sau defect din fabrica, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa: contact@remedii-online.ro, iar produsul sa fie trimis prin curier la adresa urmatoare:

SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL

CUI : RO31905980, NRC : J40/7971/21.06.2013

Str. Fluierului, nr. 21B, Etaj 3, Ap. 4, Cam. 3, Sector 2, Bucuresti RO 021432

 

CADOURI 

In cazul in care produsul a fost marcat ca un cadou in momentul cumpararii, vei primi un credit cadou pentru valoarea de retur. Odata ce produsul returnat este primit, vei primi un certificat cadou pe adresa ta de email mentionata in momentul achizitiei.

 

TRANSPORT

Produsul trebuie returnat la adresa urmatoare:

SC P.M. INNOVATION LABORATORIES SRL

CUI : RO31905980, NRC : J40/7971/21.06.2013

Str. Fluierului, nr. 21B, Etaj 3, Ap. 4, Cam. 3, Sector 2, Bucuresti RO 021432

Veti fi responsabil pentru plata costurilor aferente de transport pentru returnarea produsului dumneavoastra. Costurile de transport sunt non-rambursabile. Daca primiti o rambursare, costurile de returnare vor fi deduse din rambursare. In functie de adresa de livrare, timpul de retur in cazul produselor inlocuite, poate varia.