Blogul Remedii Online, Blogul sanatatii tale

Te tratezi de hipertensiune arteriala? Stiai ca Amlodipina nu trebuie administrata cu Suc de Grapefruit?!

Sucul de Grapefruit nu se amesteca ca unele medicamente

Aceasta deoarece Sucul de Grapefruit contine o substanta (naringenina) care, pe langa efectele benefice importante, modifica nivelul plasmatic al medicamentului, inactivandu-l, fapt ce poate duce la un puls accelerat, scaderea brusca a tensiunii si lesin.

Realitatea este ca multe dintre pastilele pe care le inghiti, pe langa efectele pozitive de baza, au si o serie de efecte adverse, unele dintre acestea avand radacini adanci intr-un dezechilibru bazal, greu de restaurat. In multe cazuri, rezolvi o problema, dar generezi fara sa vrei altele, ca urmare a acestui dezechilibru creat.

De ce?

Ti s-a intamplat ca desi ai urmat corect un tratament recomandat pertinent de un specialist, totusi, tu sa nu te simti mai bine? Sau ca rezultatele analizelor tale sa fie la similare cu ale unui astronaut, dar starea ta generala sa fie mediocra?

O posibila cauza este aceea ca unele medicamente iti "fura" din elementele vitale ale organismului tau, iar starea ta de sanatate se deterioreaza treptat, fara ca tu sa iti dai seama, decat atunci cand este deja tardiv.

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca esti o persoana care s-a izbit de aceste lucruri, care chiar are grija de sanatatea ei si a decis sa se informeze corect. De aceea, noi vom depune toate eforturile, ca tu sa gasesti pe acest Blog, informatiile de care ai nevoie.

Ce NE propunem?

S-ar putea sa te suprinda, dar ne-am propus sa iti oferim informatii utile pentru sanatate, pe care nu le vei afla din alta parte si care sa te ajute sa ai o viata sanatoasa, sa intelegi cum interactioneaza tratamentul tau cu ceea ce bei, mananci, inspiri, ce este recomandat sa asociezi in alimentatie si ce sa eviti, ne-am propus sa detronam legenedele urbane, doar pe cele nefondate, bazandu-ne pe o intreaga munca de cercetare a specialistilor din domeniu, precum si sa iti oferim cat mai multe sfaturi utile, care sa iti poata imbunatati calitatea vietii.

Toate acestea, prezentate intr-un limbaj comun, fara sa abuzam de termenii de specialitate, ca informatiile sa fie cat mai clare si usor de aplicat.

Consultanta naturopata online

Ce NU ne propunem?

Nu ne propunem sa inlocuim medicul tau de familie, medicul specialist sau farmacistul tau. Ne dorim sa te ajutam cu informatii suplimentare si sugestii naturopate complementare, insa aceste informatii sunt prezentate cu caracter general, fiecare dintre noi fiinf unic din punct de vedere biologic, din aceasta cauza fiind astfel necesara o abordare individuala, pe care numai un specialist poate sa o realizeze.

Urmareste articolele noastre de pe Blogul Remedii Online, postarile noastre de pe retelele sociale sau aboneaza-te la Newsletterul, promitem sa iti trimitem numai lucruri interesante!

 

Numai bine si multa sanatate iti dorim!

 

Cu deosebita stima si prietenie,

Echipa de specialisti, Remedii-online.ro, farmacie online!

 


Remedii Online
Remedii Online

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.