Infertilitate? 5 masuri simple care iti vor mari sansele de a deveni parinte!

Infertilitate-Remedii Online

 

 

 

 

 

 

 

 

Infertilitatea afecteaza tot mai multe cupluri tinere. Cauzele infertilitatii sunt numeroase, iar pentru majoritatea singura optiune este ajutorul medical de specialitate.


Exista insa si cupluri in cazul carora nu s-a depistat un motiv clar al infertilitatii. Ei bine, acestia trebuie sa afle ca exista diverse metode simple de stimulare a fertilitatii, printre care amintim si medicamentele naturiste pentru infertilitate:

 

  1. Renunta la fumat! Fumatul este unul dintre cele mai daunatoare obiceiuri care afecteaza fertilitatea ambilor parteneri, fapt dovedit de numeroase studii de specialitate.

 

  1. Elimina stresul! Alaturi de fumat, stresul este un alt aspect al vietii cotidiene care scade fertilitatea. Exista numeroase remedii naturiste antistres la care poti apela cu incredere. Nu au efecte secundare si nu dau dependenta, asa ca merita incercate!

 

  1. Mananca sanatos si suplimenteaza aportul de vitamine! Cele mai noi date stiintifice arata ca o dieta saraca in antioxidanti (fructe si legume) afecteaza fertilitatea in cazul ambilor parteneri, iar cand vine vorba doar de cea masculina, vitaminele C si E au un rol important in cresterea calitatii spermei.

 

  1. Adopta o dieta saraca in calorii! Obezitatea este o cauza principala a infertilitatii feminine, asa ca incearca sa mananci cat mai putine calorii pentru a-ti mari sansele sa ramai insarcinata!

 

  1. Incearca medicamente naturiste pentru infertilitate! In ultimii ani, stiinta a progresat mult in acest domeniu, asa ca au aparut medicamentele naturiste pentru infertilitate bazate pe numeroase studii stiintifice.

 

In cazul barbatilor, s-a demonstrat ca suplimentele alimentare pe baza de zinc si acid folic imbunatatesc calitatea spermei, iar in cazul femeilor suplimentele pe baza de acid folic, fier, zinc, magneziu, vitaminele E, B6 si B12, seleniu, L-arginina si ceai verde au efecte benefice.


Ai incredere in solutiile pe care natura ti le pune la dispozitie! Medicamentele naturiste pentru infertilitate alaturi de un stil de viata sanatos iti maresc sansele de a deveni parinte!


Remedii Online
Remedii Online

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.