Ce este ADHD si ce solutii alternative de tratament exista?

Ce este ADHD | Remedii Online

 

In ultimul timp se vorbeste tot mai des despre ADHD. Aceasta este o tulburare comportamentala care debuteaza la varste fragede si se manifesta prin dificultatea copiilor de a se concentra timp suficient asupra unei anumite activitati. De altfel, ADHD inseamna chiar deficit de atentie.


Daca nu este descoperita si tratata la timp, ADHD poate afecta si viata adulta, avand urmari grave in ceea ce priveste integrarea sociala si profesionala.


Desi nu se stie inca de ce numarul copiilor afectati de ADHD este mult mai mare acum decat in trecut, urmatoarele posibile cauze sunt discutate in lumea medicala: alimentatia nesanatoasa, timpul lung petrecut in fata calculatorului si a televizorului, jocurile video. Toate acestea altereaza dezvoltarea neurologica a copiilor, determinindu-i sa aiba o putere de concentrare tot mai scazuta.


Din fericire, ADHD poate fi tratata cu succes si fara medicamente. Exista numeroase produse naturiste pentru copii special create pentru aceasta afectiune.


In plus, parintii pot lua si alte masuri in cazul in care observa simptomele specifice ADHD la copilul lor: excluderea din dieta a alimentelor bogate in aditivi si coloranti, reducerea timpului petrecut in fata televizorului si calculatorului. Alaturi de acestea, produsele naturiste pentru copii se vor dovedi de un real ajutor. Alege produse naturiste pentru copii pe baza de Omega-3, magneziu, fier, zinc, dar si multivitaminele, probioticele.

 

Noi iti recomandam sa ai mereu in vedere produsele naturiste pentru copii si in cazul altor afectiuni, nu doar atunci cand vine vorba despre ADHD. Informeaza-te, discuta cu medicul tau si alege cea mai buna solutie de tratament pentru copilul tau!


Remedii Online
Remedii Online

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.