4 plante care te ajuta sa lupti impotriva stresului de zi cu zi.

Lupta cu stresul ! | Remedii Online

Stresul face parte din viata ta. Il simti inca de la prima ora a diminetii in timp ce iti bei cafeaua, te urmeaza devotat la serviciu si nu poti scapa de el pana seara tarziu atunci cand, in sfarsit, dormi. Prea multe griji, prea multe responsabilitati!

 

Stiai ca perioadele stresante iti afecteaza intregul organism, nu doar starea de spirit?


Stresul face ca nivelul cortizolului din sange sa creasca peste valoarea normala, ceea ce poate avea urmari grave asupra sanatatii tale: hipertensiune, diabet, boli cardiace, obezitate si chiar cancer. Asa ca trebuie sa iei masuri!


Exista numeroase medicamente pe baza de reteta care pot fi luate in caz de stres. Efectul acestora consta tocmai in scaderea nivelului cortizolului din sange.


Exista insa si numeroase medicamente naturiste pe care le poti lua in perioadele de stres intens. In primul rand, acestea nu dau dependenta.


Mai mult, medicamentele naturiste actioneaza diferit fata de cele farmaceutice. Nu au acel efect instant, insa sunt mult mai bune pe termen lung. Spre diferenta de medicamentele obisnuite, medicamentele naturiste nu doar ca iti scad nivelul cortizolului, ci iti invata corpul cum sa faca fata mai bine stresului - un beneficiu remarcabil, avand in vedere ca aceasta afectiunea ne poate urmari, in unele cazuri, ani de-a randul.


4 plante care stau la baza medicamentelor naturiste antistres:


Ashwagandha - efect calmant rapid, lupta impotriva oboselii cronice si iti imbunatateste apetitul sexual.

Ginseng -  energizant, iti intareste puterea de concentrare, iti imbunatateste starea de spirit si apetitul sexual.

Rhodiola -  iti imbunatateste abilitatea de a face fata situatiilor stresante, lupta impotriva melancoliei si iti intareste functiile cognitive.

Gotu kola - efect calmant si relaxant rapid.

 

Scapa de stres in mod natural alegand medicamentele naturiste! Se vor dovedi a fi mult mai de incredere timp indelungat!


Remedii Online
Remedii Online

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.