Ai gripa sau raceala? Tu stii care sunt diferentele si cum te poti apara?

Cum te aperi de gripa sau racela | Remedii Online

Luna martie isi arata deseori chipul insorit si calduros, dar parca si mai des ne dezvaluie caracterul ei instabil, ploios si racoros. De cate ori nu ti s-a intamplat sa pleci de acasa dimineata pe o vreme perfecta, pentru ca mai apoi, la amiaza, sa te prinda o ploaie rece, iar pana seara temperaturile sa scada atat de tare inca sa regreti ca ai renuntat asa devreme la hainele groase de iarna?

 

Vremea schimbatoare specifica inceputului de primavara ne prinde deseori nepregatiti. Iar daca nici cu imunitatea nu stam prea bine, atunci avem toate sansele sa ne imbolnavim.

 

Insa inainte sa accesezi o farmacie online, analizeaza-ti simptomele si vezi daca ai contractat o gripa sau, dimpotriva, o banala raceala.

 

Gripa te prinde extrem de rapid si evolueaza galopant. Acuzi dureri articulare, abdominale si ale intregului corp, frisoane, temperatura de peste 39-40 de grade, tuse, precum si o stare generala de slabiciune.

 

In cazul racelii, simptomele sunt resimtite mai ales in zona gatului si capului: stranut, mucus in exces, dureri de cap, congestie nazala si ochi inlacrimati.

 

In orice farmacie online gasesti o sectiune dedicata recelii si gripei, insa afla ca tratamentul nu este identic. In timp ce gripa este cauzata de virusul gripal, raceala poate fi provocata de peste 200 de virusi diferiti, tocmai de aceea trebuie sa iti alegi tratamentul adecvat, in functie de simptomele resimtite.

 

In ambele cazuri insa, sistemul imunitar slabit este cel care permite imbolnavirea. Tocmai de aceea, in aceasta farmacie online gasesti numeroase produse destinate intaririi sistemului tau imunitar, astfel incat si tu sa scapi nevatamat din sezonul gripei si racelii.

Intareste-ti sistemul imunitar si bucura-te de fiecare zi de primavara!


Remedii Online
Remedii Online

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.